Meer resultaten voor leerentveld kia

leerentveld kia
Autozine Ervaring met Leerentveld Auto's' B.V.
De 1ste vraag over de navigatie werd keurig uitgelegd door de werkplaatschef. Deze nam alle tijd voor me en nam ook serieus. Ook al was de vraag wel erg voor de hand liggend achteraf. Tevredenheidscijfer volgens klanten. Ranking 36 / 93. Kia Dealers Leerentveld Auto's' B.V.
uitvaartverzorging
De outdoor, kampeer en wintersport webwinkel Leerentveld.
Een ruime keuze, goede service en snelle levering. Leerentveld Vrijetijd dé Outdoor, Kampeer, Hockey Wintersport specialist. Online koop je wandelschoenen, tenten, hockeysticks of skis eenvoudig bij Leerentveld Vrijetijd. Alles voor jouw avontuur, de camping, het hockeyveld of wintersport vind je in onze webwinkel.
vacature tandarts
Beoordelingen Leerentveld Auto's' B.V. Klantenvertellen.nl.
Ervaring: Wij zijn al vele jaren klant bij Autobedrijf Leerentveld eerst met onze Mazda 121 later een 323F en nog een 323 Station en nu alweer 2 jaar met veel plezier in een Saab 93 cabrio. De medewerkers nemen altijd even tijd voor je als je langs komt voor een onderhoudsbeurt of info voor een andere auto. Begin dit jaar werd de schade aan onze auto perfekt opgelost van begin tot het einde met de verzekering! Kortom onze volgende auto komt wel weer hier vandaag, zeker nu we gehoord hebben dat ze ook weer nieuwe Mazda's' gaan verkopen. Ja, ik beveel dit aan. Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto. Ervaring: Na een goede eerste indruk en vlotte afhandeling van de aankoop van mijn Kia Cee'd, toch teleurgesteld.
baklijsten
Freeroad koopt Mazda Leerentveld in Zwolle Automotive Management.
Leerentveld was enkele jaren terug nog dealer van Mazda, Kia en Saab. In mei vorig jaar nam de Van Mossel Groep de Kia dealeractiviteiten al over van het Zwolse familiebedrijf. De broers Berry en Patrick Leerentveld gaven 24 jaar leiding aan het Zwolse autobedrijf.
Van Mossel koopt Kia-dealerschappen in Hengelo en Zwolle Automotive Management.
In Hengelo neemt Van Mossel het pand van Auto Bleeker over en gaat dat verbouwen. In Zwolle wordt een nieuwe locatie betrokken. Autobedrijf Leerentveld gaat op bestaande locatie verder met Mazda. Auto Bleeker heeft naast Kia ook een Opel-dealerschap in Hengelo.
Van Mossel Uw Kia-dealer in Apeldoorn, Amersfoort, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.
Nieuwe Kia Ceed: Dynamisch. iF Design Awards voor Kia Stinger, Stonic en Picanto. Gemaakt in Europa: Kia kondigt komst nieuwe generatie Ceed aan. Fun to drive: de nieuwe Kia Rio GTLine. Kia presenteert de Niro EV Concept tijdens de CES 2018.
Freeroad Dé Mazda dealer van Midden-Nederland en dé Suzuki dealer voor Almere e.o.
Vanaf 3 april 2018 zal Freeroad Mazda zich vestigen op een nieuwe locatie: Molenland 3 in Zwolle. Precies een jaar na de overname van de activiteiten van Autobedrijf Leerentveld kan hierdoor verdere invulling worden gegeven aan de ambities van Freeroad en.
KIA MAZDA en SAAB Dealer Leerentveld: klantervaringen recensies.
KIA MAZDA en SAAB Dealer Leerentveld. Burgemeester Roelenweg 19. Autobedrijf Leerentveld Zwolle Kia, Mazda en Saab. Claim dit bedrijf. Schrijf u direct in en claim uw bedrijf. Klantervaringen Online maakt het mogelijk om de waardering die klanten uitspreken over uw bedrijf openbaar te maken en te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten.

Contacteer ons